dimarts, 29 de desembre del 2009

Silva candidat per a sustituir a Henry


El jugadro del Valencia Silva es el candidat a substituir a Thierry Henry en el club blaugrana. Segons ha aparegur en varios periodics sportius el jugador de nacionalitad Francesa Thierry Henry pot abandonar el club blaugrana y Silva, que fa temps que es el punt de mira del barça será el seu sustitut tot aço no es segur pero molts dels aficionats blaugranes desitjen poder tindre un jugador com Silva en la seua plantilla.

dijous, 17 de desembre del 2009

L'operació de Pepe ha sigut un exit


Pepe el jugador del Real Madrid Pepe lesionat la setmana anterior, va ser operar amb èxit de la roptura de lligaments que va sofrir en el partit contra el valència, el jugador tindrà que estar a l'hospital durant 24 hores i estarà amb proves i observacions. Es pensava que el jugador del Real Madrid no tornaria a vestir la camisa en tota la temporada, però , després dels resultats potser la vestisque. El jugador a tingut moltes incidències i quasi no ha jugat esta temporada esperem que puge tornar al terreny de joc.

Victor Català


Caterina Albert i Paradís coneguda amb el sobrenom de Víctor Català ja que en eixa època no estava ven vist que una dona escriga una novel·la pels pensaments de l'època. La seua novel·la Solitud va guanyar els jocs Florals i va ser reconeguda per tots els escriptors catalans. Les seues novel·les es divideixen en 3 parts: Modernisme (1901) Segona etapa (1907-fins la guerra civil) Postguerra.
També amb la seua novel·la Solitud va participar en el modernisme i la seua capacitat literària no va tardar en ser demostrada i la dona amb el sobrenom de Víctor Català a fet història en la literatura catalana.

dimecres, 9 de desembre del 2009

Hirvonen s"estrenara amb el nou ford festa a Montecarlo


El finlandès Mikko Hirvonen, actual subcampió del Món de Rallys, debutarà amb el nou Festa S2000 al Rally de Montecarlo, que es correrà entre els propers 19 i 23 de enero.La primera aparició del nou cotxe ja es va produir el passat novembre al Rally d'Escòcia com cotxe de seguretat, prova que forma part del Campionat IRC.

Lotus podria anunciar al seus pilots la setmana que be i Truli será el numero 1


El nou equip de formula 1 Lotus anunciará els seus pilots la setmana que bé i tot apunte a que Truli serà el numero 1. Fernandes diu que Lotus sera probablement una de les millores escuderies que se acaben de incorporar ja que te molt de capital.

El pilot de Malàsia Fairuz Fauzy també esta en els plans de la escuderia. El actual president de la escuderia afirma que al començament de la temporada dimitira i aixo segurament baixara el nivell de la escuderia, pero per tot lo demés Lotus sera una escuderia que donara de lo que parlar.

Schwarzenegger estudia la posibilitat de legalitzar la marihuana


El governador de California Arnold Schwarzenegger estudie la posibilitat de lgalitzar la marihuana per a poder incrementat els ingressos publics. El governador va dir: ¨pense que no son temps per a legalitzar la mariguana, però tot es parlarlo, es cuestió de sentarse a la cadira i examinar la situació¨ molts dels politics de la zona pensen que definitivament este tio esta bufat ja que la marihuana pot altear la societat. Segons una enquesta formulada per la universitat de California soles un 3% dels xiquets que fumen porros acaben els estudis, una cifra molt baixa que pot repercutir en el futur si la marihuala la legalitze.

El Barça tiunfe davant el Dinamo de Kiev


El Barça, el equip dels actuals campions d"espanya i Europa guayen davant el Dinamo de Kiev un equip en principi molt inferior pero com podem obserbar al resultat no tan inferior com se creie.

El barça a guanyat de 1 gol 1-2 despres de un gran fallo del porter Victor Valdés en el primer minut que per eixe error casi se la jugue pero gracies a deu que estaen Xabi i Messi per a arreglar les cosses i donar-li una victòria al Barça, fins ara les cosses al Barça li van de conya però jo no me confaria perque hi han molts equips candidats al titul.

Els Grizzlies de Marc frenen als Cavaliers


Els Grizzlies el equip actual de Marc Gasol, el jove jugador de la selecció va guanyar ahir davant els Cavaliers, equip que fins ara a obtigunt bons resultats en la NBA. El jove Marc va fer un partit mes que notable va fer 11 punts , 8 rebots i 4 asistencies tot aixo soles jugan 35 minuts va enestar 5 de 12 tirs en el camp, y 1 de 3 desde la linia personal.

Esta victoria posara als Grizzlies en una de les primeres places de la lliga i es un del candidats a guanyarla.

dimarts, 8 de desembre del 2009

Carles Puyol apoye als malalts de Ela


Carles Puyol el jove jugador del FCB ha fet una donació als malalts de Ela (Esclerosi Lateral Amiotrófica) una enfermetat molt greu que pot causar fins i tot la mort.
Varios artistes apart de Carles Puyol han fet la donació es el cas de: Pochenttino i Elsa Anka.
Aço es tot una obra de caritat per part del jugador del FCB i molts dels multimillonaris deurien de tomar nota ja que hi ha gent que heu esta pasant mol mal en este mon.

dimecres, 2 de desembre del 2009

Schumacher no descarta la posibilitat de tornar al automovilisme en el 2010


Michael Schumacher , set vegades campió del mundial de formula U, posa fi als rumors de el seu posible fitxatge per Mercedes GP, el nou equip de Brawn GP, però no descarta la posibilitat de tornar a la formula U en 2010, fet que ens deixara a tots baldats ja que es un pilott de molta calitat i pot competir contra el actual campió Hamilton, cosa que fara la formula U doble el seu numero d"espectadors.

dijous, 26 de novembre del 2009

De la Rossa vol seguir a McLaren i córrer amb un altre equip


El pilot Barcelonista reconeix que amb el fitxatge de Button no te cap opció ja que McLaren aposta per Button i per el campió Hamilton. De la Rossa diu que esta parlant amb totes les escuderies que tenen un volant lliure però encara no ha acordat res, te la opció de córrer amb USF1, ell reconeix que li agradaria córrer amb l"escuderia nord-Americana. El pilot encara no te les idees clares, lo que sí que te clar es que no vol tornar a córrer amb McLaren ja que no te opcions, te moltes portes obertes soles cal que es decidisca.

Detenen al ciclista Pedro Vera


Ahir, segons publica el diari ¨el Levante¨ va ser detingut e ciclista Pedro Vera. El jove que prové de una petita aldea
de Múrcia que es diu Torre Pacheco. La causa de la seva detenció es per dopació deportiva ja que es va prendre estimulants per a créixer i per a guanyar resistència el equip Kelme que era el ex equip del ciclista afirma que no te res a veure amb les dopacions del ciclista.
La gent del poble del ciclista s"ha quedat molt impactada al sentir esta noticia igual que la seva família ja que li pot caure 8 mesos de presó i al seu metge que presuntament li va acomiadar les dosis 2 anys de presó apart de l"expulsió del ciclisme.

dijous, 19 de novembre del 2009

Espanya negocia dur als pirates de somàlia


El Govern treballa "intensament" per tancar un acord amb Somàlia que permeti lliurar a aquest país als dos pirates empresonats a Espanya i complir amb una de les exigències dels segrestadors que des de fa 40 dies retenen el tonyinaire basc Alakrana i als seus 36 tripulants, segons fonts governamentals. El ministre de Justícia, Francisco Caamaño, que va participar ahir a Sopot (Polònia) en la cimera hispano-polonesa, va assegurar que els dos pirates "han de ser jutjats", però va deixar oberta la porta a la possibilitat que el judici se celebri a Somàlia. "El que no es pot demanar a cap jutge és que incompleixi la llei", va al.legar el ministre, pel que una eventual extradició només seria possible amb una llei que fins ara no existeix.

La grip A afecta al mon del futbòl


La grip A afecta a molts jugadors de la nostra lliga. Molts dels jugadors afectats no podran jugar amb els seus equips, tindran que passar una setmana a cassa per evitar el contagi dels seus companys.
Un dels equips mes afectats per la situació de la grip A es el Osasuna que tres dels seus jugadors estan afectats per la grip A, també cinc jugadors del el Elch, un del Deportiu B, un del Betis i un altre del Atletic.
La grip A també afecta a Quique Sanchéz Flores que ha tingut que abandonar la banqueta durant més d"una setmana i s"ha perdut varies lesions. Esperem que la situació millore i prompte estiguen tots junts
.

dimarts, 17 de novembre del 2009

El calentament global es la major amenaça per a la salud dels humans


El calentament global es la major amenaça per a tots els sers de la terra, pot causar enfermetats com el dengue i la malaria. Seguns els estudis realitzats en Los Angeles (Estats Units) si no fem res per intentar solucionar-lo a la llarga aniran desapareixent especies danimals, fins i tot podrien desapareixer 1/4 part del planeta en el 2050.

També es diu que a causa del calentament global lo que ara coneixem com la Antartida dins de uns cuans anys pasará a ser part del ocean i tots els animals ossos etc.. que vivien en el gel desapareixeran amb el gel i a poc a poc va desapareixent mes coses de la terra fins que la destruirem per complet. El gobern dels Estats units ja ha ficar una norma per a previndre el calentament global que es obligada seguirla en les escoles públiques tan de bó eixa norma la fiquen també en Espanya y puguem ajudar a este ploblema que es multiplicara a poc a poc.

diumenge, 15 de novembre del 2009

Els cientifics descobreixen el primer d"una nova classe de planetes


Els astrònoms anuncien que han descobert una nova classe de planetes mes enllà del planeta solar son de 10 a 20 vegades el tamany de la terra, Son una nova clase de planetes de mes o meyns del tamany de neptuno. Estos planetes esàn poden estar formats de roques o gel però segons el estudis científics no estàn formats per gas; com es el cas de júpiter.

Les misions futures de la NASA, es buscar planetes semejants a la terra. Han descobert prop de 140 planetes extrasolars. El primer planeta, va ser descobert per McArthur y corre alrededor de la estrella cancri en tan sols tres dies. esta aproximadamen a 10,5 millons de km de la terra una cifra que fins ara es imposible de alcançar pero els científics estàn treballan dur per a poder aconseguir-ho.

divendres, 6 de novembre del 2009

El Villa-real ja funciona


El Villareal anit va donar un bon recital del que és el bon futbol. Soles va sofrir duran 40 segons ni un mes. després de guanyar 5-0 al Tenerife, el Villareal guanye 4-1 davant del Lazio. El Villareal està sent recompensat per tot el patiment que ha sofrit des de que va començar la temporada i esperem que continue aixi i arribe a estar al nivell de l'any passat.

dijous, 5 de novembre del 2009

Resum del llibre de la veïna


La veïna es una novel·la de misteri , que tracta sobre un pacífic home que té una vida molt tranquil·la fins a que es culpat de un assassinat ell; saben que és innocent intente revelar qui es el verdader assassí per aconseguir-ho es tira molts dies buscant proves; el protagonista s"enamora de la dona de el mort que també era inculcada en el assassinat i també busca la seua innocència fins i tot es capaç de mentir la policia per amor.

dimecres, 4 de novembre del 2009

Un jove Taiwanés mor per estudiar maça

Un estudiant taiwanès va morir després de passar-se 16 hores estudiant en els exàmens finals. Els metges diuen que va patir esgotament cerebral. El jove tan sols tenia 28 anys i tota una vida per davant...

dimarts, 27 d’octubre del 2009

Marruecos ccondena a un periodista

Un periodista D´origen Marroquines fou condemnat ahir a un any de presó per la justícia a Casablanca. El periodista es el director del periòdic Al Jarira Al Oula per publicar noticies falses sobre la salud del monarca, Mohammed VI. Un altre periodista, el director del periòdic Al Michaal fou detingut farà un parrell de setmanes al seu domicili mentre baixava les escales en la seua filla menuda 8 policies van entrar a sa casa y el van detindre.

diumenge, 18 d’octubre del 2009

Mor el comentalista andrés montes


Andres montes, comentarista esportiu va ser trobat mort a sa casa el dia 16-10-09. Açò va ser una notícia que ens va deixar a tots els pels de punta ja que fa poques setmanes va treballar en la sexta. Diuen que unes de les causes creuen que va ser perquè patie problemes del cor i era hipertens. Molts dels equips de futbol y basquet han li han rendit homenatge al comentarista.

dijous, 15 d’octubre del 2009



Les normes de Castelló son unes normes que van ser establides al 1932 el mateix any que Franco manava en espanya. Van crear estes normes a la fi de establir una llengua pera tots els puestos que es parla el català-valencià-mallorquí. Castelló va ser la ciutat elegida perquè, ells lo que pretenien va ser buscar una ciutat que estiguera en la mitad de totes les ciutats on es parlava el idioma i eixa ciutat era Castelló.

dijous, 1 d’octubre del 2009