dimarts, 27 d’octubre del 2009

Marruecos ccondena a un periodista

Un periodista D´origen Marroquines fou condemnat ahir a un any de presó per la justícia a Casablanca. El periodista es el director del periòdic Al Jarira Al Oula per publicar noticies falses sobre la salud del monarca, Mohammed VI. Un altre periodista, el director del periòdic Al Michaal fou detingut farà un parrell de setmanes al seu domicili mentre baixava les escales en la seua filla menuda 8 policies van entrar a sa casa y el van detindre.

diumenge, 18 d’octubre del 2009

Mor el comentalista andrés montes


Andres montes, comentarista esportiu va ser trobat mort a sa casa el dia 16-10-09. Açò va ser una notícia que ens va deixar a tots els pels de punta ja que fa poques setmanes va treballar en la sexta. Diuen que unes de les causes creuen que va ser perquè patie problemes del cor i era hipertens. Molts dels equips de futbol y basquet han li han rendit homenatge al comentarista.

dijous, 15 d’octubre del 2009



Les normes de Castelló son unes normes que van ser establides al 1932 el mateix any que Franco manava en espanya. Van crear estes normes a la fi de establir una llengua pera tots els puestos que es parla el català-valencià-mallorquí. Castelló va ser la ciutat elegida perquè, ells lo que pretenien va ser buscar una ciutat que estiguera en la mitad de totes les ciutats on es parlava el idioma i eixa ciutat era Castelló.

dijous, 1 d’octubre del 2009