dijous, 21 de gener del 2010

Josafat


Josafat es una novel·la escrita per Prudenci Bertrana un autor clàssic de la literatura Catalana i els esdeveniments de la novel·la succeeixin en el campanar de Girona que actualment es fan visites i existeix. La novel·la es basa en un campaner que s'enamora d'una prostituta i intenta ocultar-ho per que els membres de l'església no s'assabentaren del seu amor aleshores fa cosses molt terribles per ocultar la seva identitat. Per ami la novel·la ha estat prou bé però es prou difícil de llegir i cal tindre molta paciència però es prou curta aleshores esta molt bé.

dimarts, 19 de gener del 2010

Un fort terratremol destroça la capital de Haití


Un fort terratrèmol de la magnitud escalar 7,3 ha fet pols Haití. Açò es una catàstrofe molt gran ja que hi ha molt gent ferida , amb malalties i sense casa.

El govern dels paisos mes desarrollats han aportat suministres pera el pais del caribe, però encara aixina no es suficient i molts dels supervivients han tingut que abandonar el pais i anarsen a un altre, posan en perill la seva vida, el pais a quedat molt destroçat i sera dificil de recuperar-lo.

dimecres, 6 de gener del 2010

Adam Raga torne a la competició


El campió de trial (Gas Gas) Adam Raga torne a la competició després d'una grau lesió que va sofrir en el genoll esquerre. Segons diu torne amb moltes ganes i amb molta mentalitat olimpica ell, és un dels millors pilots de trial de tot el món des de fa molts anys i esperem que el seu retorn siga definitiu.

Un boxejador eliminat per no afeitarse


El boxejador británic pero de procedencia Africana Danny Williams estabe apunt de donar un gran pas i convertirse en un boxejador professional però es va deprimir molt al saber que quedabe excluid soles per no afeitarse la barba.

Holyfield disputara el titul de la WBF amb 47 anys


El estatunidencs Holyfield disputara contra el africa Botha un del títols més importants del boxeig com és el dels pesos pesats i Holyfield amb 47 anys atreveixi a fer-lo.

Moltes persones conegudes pensen que està boig però ell sap molt be el que fa i soles pensa amb el títol i la victòria.

Els Laikers posen a pau a regim i a entrenament amb peses



La lesió que va sofrir Pau Gasol a fet que la directiva de el pose a regim i a constants exercicis de peses. Lo que mes els preoocupe es que hi ha passat molt poc de temps entre una lesió i altra i tot açò pot ser una lesió greu.

Pau Gasol pot estar varies setmanes sense poder jugar, cosa que al equip dels estats units no lis fara molta gracia.

Puyol diu que la selecció Argentina tendrie que aproffitar el jugador Lionel Messi


El defensa del Barça Carles Puyol va afirmar ahir que la selecció Argentina tendria que aprofitar Lionel Messi ja que el jove jugador blaugrana te una cali-tat de la cual pocs poden gaudir.

Puyol va dir que la seleccio Argentina es una de les millors seleccions del mon però la sort no lis acompanye avitualmet.

El Villareal empate contra el Celta de Vigo




El Villareal no ha tingut molta sort contra el Celta, ja que , es va avançar en la primera part prò les coses no li van eixir bé en la segona part i els Gallecs lis van ficar un gol que va fer fi al partit, un resultt un poc injust ja que el villareal tenie el domini complet del partit, esperem que la sort li acompanye durant la restant temporada.