dijous, 22 d’abril del 2010

Bentley Continental GT


El Bentley Continental GT es un cotxe britànic molt elegant que es molt comú trobar-lo entre els ministres i presidents Britànics i Europeus ja que es un cotxe molt elegant i a la vegada amb un motor molt bo. Pot arribar una velocitat de 100 km/h en 4,5 segons i té una velocitat màxima de 326 km/h, un exemple es la famosa Paris Hilton que té un Bentley continental GT. Te una potència de 540 CV i uns dels seus rivals es el Aston Martin DB9.

dimarts, 20 d’abril del 2010

AC Cobra


El AC Cobra es un cotxe Britànic de competició que pese la seva mala impressió a primera vista es un cotxe amb molt de motor, va ser un dels primers cotxes amb un motor V8 i es va fer molt famós, pot alcançar velocitats fins el 225 km/h, i va ser creat a l'any 1962 que en eixos temps ere molta velocitat. El AC Cobra ha participat en moltes competicions a nivell mundial.

Porsche Carrera GT


El Porsche Carrera GT es un coche superdeportiu de la mateixa classe que el Ferrari Enzo o el Lamborghini Diablo. Pot passar de 0-100 km/h en 3,7 segons y de 0-160 km/h en 7 segons una aceleració que pots automóvils poden alcançar i pot alcançar fins 337km/h i te una poténcia de 615 CV. El Porsche Carrera GT te un aleró que es desplega cuan el cotxe ha alcançat 110km/h per a poder guanyar aerodinàmica i conseguir velocitats superiors.

dilluns, 19 d’abril del 2010

Ford Gt


El Ford GT es un cotxe de la cassa americana Ford que pot passar de 0-100 km/h en 3,5 segons. Es un dels cotxes deportius mes pretigiossos i cars de la cassa Ford, es un cotxe molt conegut jja que ha participat en competicións en circuits i també per la seua aparició en la portada del joc per a la ps2 Gran Turismo 4, poca gent te este cotxe ja que consumis molta gasolina i es prou car de mantindre, igual o més que un Ferrari o Lamborghini. Es un dels cotxes mes rapits actualment.

Dodge Viper


El Dodge Viper es un cotxe Luxós creat per la cassa Dodge per a lluitar contra deportius com el Chevrolet Corvette. El Dodge Viper va conseguir ser famós gracies a moltes aparicions en la televisió el Dodge viper va ser creat a l'any 1992 i fins el 2008 que va ser el any que es va crear el nou ha anat fent cambis en els seus models. El dodge Viper de l'any podie passar de 0-100 en 3,5 segons i podie alcançar velocitats fins 315 km/h. Es un cotxe prou car aleshores nomes persones amb un salari alt poden comprar-lo.